Pozdravljeni na spletni strani centra FMR PLUS.

Odpiralni čas : Kliknite tukaj
  Kontakt : 01 569 23 00

Schumann 3D vibracijska plošča

Schumann 3D vibracijska plošča spodbuja naravno smer gibanja medcelične tekočine s pomočjo
posebnih vibracij v smeri urinega kazalca s Schumannovo resonančno frekvenco 7,8 Hz.

Uporabljamo jo pri ohranjanju in krepitvi zdravja, vzdržljivosti, mobilnosti, masaži in relaksaciji.

Kaj je Schumanova resonančna frekvenca?

Schumannova resonančna frekvenca predstavlja skupino frekvenc v zemljinem elektromagnetnem polju. Ta tako imenovana frekvenca zemlje je 7,8 Hz in izkazalo se je, da je to ena bistvenih frekvenc za dobro fizično in psihično zdravje. Izpostavljenost elektrosmogu maskira ta ugodni učinek zemljine frekvence.

Strokovnjaki so razvili načine kako izkoristiti ugoden učinek Schumannnove resonančne frekvence. Eden najnovejših je Schumann 3D sistem.

Kaj je Schumann 3D sistem?

Schumann 3D sistem je vibracijska plošča, ki uporablja kombinacija sinusno oblikovanega, desno usmerjenega, tridimenzionalnega harmoničnega nihanja s Schumannovo resonančno frekvenco 7,8 Hz. Schumann 3D vibracijska plošča izboljša splošno dobro počutje ob minimalni porabi časa. Vpliva na fascije, živčni in mišični sistem in sprošča telo.

Schumann 3D sistem uporabljamo pri ohranjanju in krepitvi zdravja, vzdržjivosti, mobilnosti, masaži in relaksaciji. Uporablja se pri športu, rehabilitaciji, preventivi in tudi v lepotne namene. Zaradi stimulativnih učinkov Schumann 3D sistema, ki niso omejeni na posamezne organe ali tkiva, ampak vplivajo na naše celotno telo, je njegova uporaba večstranska in je zato primeren za uporabo pri raznovrstnih težavah. Zaradi njegovega edinstvenega načina delovanja, ki temelji na odkritju profesorja Otta Schumanna, je telo podvrženo desno vrteči nihajni energiji. Zaradi izboljšane celične presnove se doseže stimulacija vseh celičnih funkcij. Zmanjša se napetost mišic, zmanjšajo se poškodbe vezivnega tkiva, zato se posledično izboljša gibljivost in vzdržjivosti. Uporaba Schumann 3D sistema je primerna pri obolenjih celotnega gibalnega sistema, obrabi sklepov, hrbtenice in pri mišičnih težavah.

Schumann 3D vibracijska plošča se uporablja za lajšanje bolečin povezanih z različnimi težavami in deluje preventivno in terapevtsko: izboljša mentalne funkcije in telesno kondicijo, lajša poškodbe vezivnega tkiva, zmanjša bolečine v gibalnem sistemu, aktivira pretok limfe in krepi imunski sistem, aktivira presnovo in izboljša oskrbo telesa s hranilnimi snovmi, obnavlja kožo, izboljša telesno postavo in zmanjša celulit, prepreči odlaganje odvečnih maščob, lajša posledice neenakomernih telesnih obremenitev, zmanjša vpliv negativnih dejavnikov okolja ( elektrosmog, stres), omogoča boljši spanec, izboljša koncentracijo in reflekse in telesu prinaša naravno ravnovesje.

Med testiranjem Schumann 3D plošče ni bilo zaznanih stranskih učinkov, in je primerna za vse starostne skupine, vključno z otroki in starejšimi (Flaig, dr.med., specialist ortoped). Ni primerna za ljudi z vstavljenim srčnim spodbujevalnikom. Schumann 3D plošča ponuja odgovore na izzive sedanjega načina življena in odpira novo dimenzijo odnosa do svojega telesa vsem, ki jim včasih zmanjka časa za odgovorno ravnanje s svojim telesom.

Dodaj odgovor

Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri